Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Öğr. Üyesi Çetin Sayaca

“Dr. Öğr. Üyesi Çetin Sayaca” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Öğr. Üyesi Çetin Sayaca”

Dr. Öğr. Üyesi Çetin Sayaca,

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Acibadem Kadıköy Hastanesinde fizyoterapist olarak göreve başladı. 2014 yılında Acibadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında Üsküdar Üniveristesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak devam etmiştir. 2018 yılında ise aynı üniversitede Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
Çetin SAYACA, 2011 yılında bilim uzmanlığını 2017 yılında ise Hacettepe Üniversitesinde yutma bozukluğu olan bireylerin rehabilitasyonu üzerine yaptığı doktora çalışması ile doktor ünvanını almıştır.

2017 yılında beri NP Feneryolu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezinde yeme ve yutma bozukluğu olan bireylerin Oral-Motor Rehabilitasyonları üzerine çalışmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Öğr. Üyesi Çetin Sayaca” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o