Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Psk. Merve Günaydın Oltulu

“Uzm. Psk. Merve Günaydın Oltulu” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Psk. Merve Günaydın Oltulu”

Merve Günaydın Oltulu lisansını 2012 yılında Selçuk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamlamıştır
( Eğitim Fakültesi daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlanmıştır.) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tezli yüksek lisansını, “Ortaokul Öğrencilerinin Ders Çalışma Alışkanlıklarının Ebeveyn, Öğretmen ve Öğrenci Görüşlerine Göre İncelenmesi” adlı araştırma teziyle 2019 tarihinde tamamlamıştır.
2012 yılında psikolojik danışman olarak göreve başlamış ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli eğitim kurumlarında ve kademelerinde çalışmıştır. Avrupa Birliği destekli proje kapsamında Çocuk Koruma Kanunu Danışmanlık Tedbir Kararları Eğitici Eğitimi almış olup birçok kurum psikolojik danışmanlarına eğitimler vermiştir. Çalışma hayatına bir süre RAM’da devam etmiştir. Burada farklı özelliklere sahip çocuk ve ergenlerle çalışma imkanı bulması (üstün/özel yetenekli, işitme engelli, otistik, hiperaktivite, fobi-kaygı bozukluğu, davranış bozukluğuna sahip) onları anlayabilmesi ve bu doğrultuda uygun terapotik yaklaşımlar geliştirebilmesi adına oldukça yardımcı olmuştur. Ulusal ve uluslararası birçok projede görev almış ve ebeveynlerle çalışmalar yürütmüştür. Çocuk- ergen ve yetişkin gruplarında bireysel ve grup psikolojik danışma çalışmaları devam etmektedir.

2018 tarihinde İstanbul Psikodrama Enstitüsü / İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Enstitüsü’nde Psikodrama eğitimi almaya başlamış olup eğitiminin son senesindedir.
Psikoterapi Enstitüsü’nde Tahir Özakkaş’tan Bütüncül Psikoterapi Teorik Eğitim Dönemi’ni 2019 yılında tamamlamıştır. Bütüncül Psikoterapi Vaka Formülasyon Dönemi’ni 2020 yılında, Süpervizyon yılını ise 2021 yılında tamamlamıştır.
2020 yılında Bütüncül Oyun terapisi eğitimini tamamlamıştır.
Ulusal ve uluslararası derneklerden, Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Klinik Hipnoz Derneği ve Society for the Exploration of Psychotherapy Integration Derneği aktif üyesidir.
Haluk Alan, Sinan Güzel’den aldığı travma terapisinde işlevsel kullanımı olan Hipnotik Yendiden İşlemleme Terapisi eğitiminin yanı sıra Sanat Terapisi ve Kum Terapisi gibi farklı dışavurumcu terapi yaklaşımlarının da eğitimlerini tamamlamıştır.
Cem Keçe’nin vermişi olduğu 6 aylık Cinsel Terapi eğitimini tamamlamıştır.
Alp Karaosmanoğlu’ndan ‘Şema Terapi’ eğitimini 2016 yılında tamamlamıştır.
Merve Günaydın Oltulu aynı zamanda MEB onaylı Aile Danışmanlığı sertifikasına sahiptir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Psk. Merve Günaydın Oltulu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o