Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Psk. Cansel Bayram

“Uzm. Psk. Cansel Bayram” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Psk. Cansel Bayram”

Uzman Psikolojik Danışman Cansel Bayram,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde “Psikolojik Danışmalık ve Rehberlik” lisans bölümünü üstün başarı derecesi ile tamamlayarak “Psikolojik Danışman” ünvanını almaya hak kazandı. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü “Sosyal Medya Tutumları ve Ders Başarıları” alanında yaptığı çalışma ile tamamlayarak “Uzman Psikolojik Danışman” ünvanını almaya hak kazandı.
Lisans stajını, ortaokul ve lise kademelerinde “Psikolojik Danışman” görevi ile yaptı.
Aynı zamanda lisans eğitimi sürecinde psikolojik danışmanlık kliniklerinde ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde gönüllü staj çalışmalarına katıldı. Boğaziçi Okulları’nda 3 yıl “Uzman Psikolojik Danışman” olarak çalışmıştır.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Moxo Dikkat Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, GoodEnough- Harris Bir İnsan ÇizTesti, Catell2A-3ATesti, Porteus LabirentlerTesti, Kent E.G.Y.,Durumluk veSürekli KaygıÖlçeği (STAİ), SCL-90, Horney CollidgeÜçBoyut Envanteri,KısaSemptom Envanteri, Beck Depresyon Envanteri ve Beck Anksiyete Envanteri,Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Porteus Labirentleri Zeka Testi,Ankara Gelişim Tarama Envanteri , Resim Kelime Testi Çocuk Çizimlerinin Ruhsal Açıdan Değerlendirilmesi eğitimlerini tamamlamıştır.
Mesleki olarak söyleşi ve seminerlerde konuşmacı olarak da görev almıştır.

Halen alanıyla ilgili çalışmalar yapmakta online ve yüz yüze olarak danışanlarını görmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Psk. Cansel Bayram” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o