Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Kl. Psk. Ayşegül Ülkü

“Uzm. Kl. Psk. Ayşegül Ülkü” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Kl. Psk. Ayşegül Ülkü”

Doğu Akdeniz Üniversitesi ( İngilizce) mezunudur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Aile Danışmanlığı ve Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisanslarını tamamlamıştır.

2008 yılında Yakaza Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Merkezini kurduktan sonra, önce çocuk ve ergenlerle çalışmaya başlamıştır. Aile danışmalığı ve Klinik psikoloji yüksek lisanlarını tamamlamış, 2011 yılı itibariyle ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

2005 yılı itibariyle, Bilişsel Davranışçi Terapi, Şema Terapi, Temel Nöroloji Eğitimi, Psikolojik Testler – Çocuk Objektif Testler Eğitimi , Oyun Terapisi Eğitimi ,Grup Terapileri Eğitimi, Wisc-r Zeka Testi, MMPI eğitimlerini tamamlamıştır.

İstanbul Barosu’nun Metro Çalışan Kadın İşçiler Dayanışma Projesinde ve TRT Kanalının düzenlediği Sınıf 2011 TV Programında görev almıştır. Bunların yanında, Maltepe Belediyesi işbirliği ile ergen psikolojisi semineri, Doğa Koleji’nin düzenlediği ergen psikolojisi konferansında, Kavram Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği Kadın Girişimciler Panelinde, Bil Dersaneleri eğitim panellerinde eğitimci ve konuşmacı olarak katılmıştır.

Ekim 2008 yılından bu yana Yakaza Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Merkezinde Kurucu ve Uzman Klinik Psikolog olarak ergen, yetişkin, aile ve çift alanlarında çalışmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Kl. Psk. Ayşegül Ülkü” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o