Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Tuğba Görgünoğlu

“Psk. Dan. Tuğba Görgünoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Tuğba Görgünoğlu”

2008 yılında Ankara Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldum. Ankara’da çalışma hayatına 4-12 yaş çocukları ile çalışarak başladım ve bu sürede çocuk ergen ruh sağlığı ile ilgili eğitimler aldım. 3 yıl boyunca Ankara’da 2 farklı kolejde çalışmalarımı yürüttüm ve eş zamanlı olarak bireysel danışan görmeye başladım. Takip eden yıllarda özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile çalışmalar yaptım ve bu süreçte Evlilik ve Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi be EMDR eğitimlerimi tamamladım. 2012 yılından itibaren kendi merkezim olan İÇGÖRÜ DANIŞMANLIK MERKEZİ’nde çalışmalarıma devam etmekteyim.

2009 yılında Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsü bünyesinde “Psikodrama Eğitimi” ne başladım. 2011 yılında psikodrama asistanlığını tamamlayarak psikodrama uygulamaları yapmaya başladım ve 2016 yılında tez sürecini bitirdim ve psikodrama terapisti oldum. Şu anda Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsünde eğitici olarak çalışmaktayım.

2020 yılında Ankara’da çocuklara yeni bir şans olma hayali ile kurduğumuz, ÇOCUK DİLİ TİNO KREŞ’in kurucu ortağıyım.

Akademik ve uygulama alanında çalışmalar yapmaya devam etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Tuğba Görgünoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o