Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Selda Nurdaş

“Psk. Dan. Selda Nurdaş” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Selda Nurdaş”

Haziran 2018’de Uşak Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı’ndan mezun oldum. Bölümü 3,12 ortalama ile bitirdim. Rehberlik, psikolojik danışma ve insan ilişkileri konusunda kendimi geliştirdim. Aldığım uygulamalı dersler ve yapmış olduğum stajlar deneyim kazanmamı sağladı. Alan çalışması adı altında 10’dan fazla kurumda bulundum. 2017 yılında uluslararası 14. PDR öğrenci kongresine katıldım. ”Çocuk istismarında ilk görüşme teknikleri ve role play çalışması” ”Aile Heykelleştirme Tekniği” gibi çeşitli eğitim ve çalıştaylara katılım gösterdim. Lisans eğitimim devam ederken EMDR ile travma terapisi seminerine katıldım. Bazı uygulayıcı sertifika programlarına katıldım bunlar;
Filial Terapi Ebeveyn-Çocuk ilişkisi uygulayıcı eğitimi. MMPI uygulayıcı eğitimi. Cinsel Terapi uygulayıcı eğitimi.
Çocuk ve Yetişkin Dikkat Testleri Uygulayıcı Eğitimi. BDT Temelli Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi.
Eğitimlerimi almaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Şu an aktif olarak online terapi aynı zamanda Eskişehir’deki ailelere (0-12 yaş grubu çocuklara) oyun terapisi hizmeti veriyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Selda Nurdaş” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o