Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Sena Büyüksarıkulak

“Psk. Dan. Sena Büyüksarıkulak” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Sena Büyüksarıkulak”

Ankara Ted Üniversitesinde %100 İngilizce eğitim alarak okuduğum bölümümü son sınıf 1.si olmak üzere derece ile bitirip, yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Eğitimimi tamamlarken, medyanın insanlara etkisini incelemek için İletişim ve Eleştirel Medya alanında ek dal yaptım. Üniversitede eğitimimi tamamlarken 3 ay Oxford’da yaşadım. Orada dil eğitimimi tamamlarken insanlarını, eğitim sistemini ve kültürel özelliklerini yakından tanıma şansım oldu. Oxford Üniversitesi Psikoloji bölümü bünyesinde bulunan Mindfulness (bilinçli farkındalık) ile orada tanışarak, 2021-2022 yıllarında Mindfulness Temelli Stres Azaltma programını tamamladım. Ardından Bilişsel Davranışçı terapi eğitimimi de tamamlayarak danışanlarımda uygulamaya başladım. Oyun Terapisi, Çocuk resimleri analizi, Aile Danışmanlığı, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapiyi de seanslarımda kullanmaktayım. Eğitimim boyunca birçok kongre, eğitim ve seminerde bulundum. Daha önce Prof. Dr. Aslı Uz Baş’ın iyi oluş kavramı üzerine konuşmasına katılıp etkilendiğim bu kavramı Yale Üniversitesi’nden almaktayım. Aynı platform üzerinden John Hopkins Üniversitesi-Psikolojik ilk yardım eğitimimde devam ediyor.

Merkezimde tek seansta sigara kullanımı durdurmaktayım. Sigara, alkol bağımlılığı , uyuyamama, hafif ve orta düzey depresyon , panik atak, kaygı bozuklukları, öfke, iştah kapama , gıda silme , rahatlama konularında da destek vermekteyiz.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Sena Büyüksarıkulak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o