Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Gizem Atış Yılmaz

“Psk. Dan. Gizem Atış Yılmaz” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Gizem Atış Yılmaz”

Lisans eğitimini Mevlana Üniversitesi ‘Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik’ alanında tamamladım. Cinsel terapistlik eğitimimi Almanya IF Weinheim Enstitüsü Eğitici eğitmenlerinden olan Sistemik Terapist Turan Akbaş’tan aldım. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar’dan eğitimimi aldım.

Antalya’da bir Özel Eğitim Kurumunda Psikolojik Danışman – Öğrenci Koçu olarak görev yaptım, görev süresi boyunca çocuk, ergen gruplar ve ailelerine yönelik çalışmalarda bulundum.

Lisans eğitimi boyunca objektif ve projektif testler(Hacettepe Kişilik Envanteri , Cattel -2A,3A, AGTE, Bier Cümle Tamamlama , Metropolitan Okul olgunluğu , Louisa Duss , Peabody resim-Kelime Testi , SCL90 , d2 dikkat testi) eğitimlerini aldım.

Depresyon, Panik Bozukluk ve Agorafobi, Özgül Fobi, Sosyal Anksiyete Bozuklukları, Sınav Anksiyetesi, Yaygın Anksiyete Bozuklukları, Somatoform Bozukluklar, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğunda terapilerimi sürdürmekteyim.

Çift Terapisinde evlilik ve ilişki sorunları odaklı gidilmektedir , seansta incinme-yaralanmalar , boşanma,aldatılma-aldatma, iletişim problemleri gibi çiftlerin problemlerine yönelik çalışmaktayım.
Sistemik Ve Bilişsel Davranışçı Cinsel Terapilere göre ise danışanların ihtiyaçlarına göre terapi hizmeti verilmektedir . Vajinismus,Erken-Geç Boşalma , İsteksizlik ,Cinsel yönelimler gibi danışanların cinsel yaşantılarını ilgilendiren sorunlara da terapi yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Gizem Atış Yılmaz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o