Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Büşra Büyükaktaş

“Psk. Dan. Büşra Büyükaktaş” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Büşra Büyükaktaş”

Ortaöğrenimini Bursa Turhan Tayan Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun oldu. Yüksek başarı sıralaması ile girdiği bu bölüm sayesinde Sabancı Vakfı başarı bursuna layık görüldü. Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma Topluluğu’nda yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Sonrasında 11.Ulusal Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi düzenleme kurulu üyesi olarak kongreye hazırlık sürecinde ve kongre programında aktif olarak yer aldı. Öğrenimi süresince farklı kademelerden okullarda ve rehberlik araştırma merkezlerinde stajlarını tamamladı. Kariyerine özel bir kolejin ortaokul kademesinde psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak başladı. Sonraki süreçte özel gereksinimli çocuklarla çalışmalarına devam ederken terapi, test ve danışmanlık alanında eğitimler almaya devam etti. Aldığı eğitimler:
Çocuk Testleri ve Çocuk Resim Analizi
Wisc-r Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Kriz,Travma ve Yas Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
Aile Danışmanlığı
Uluslararası Pozitif Psikoterapi Temel Düzey
Bilişsel Davranışçı Terapi
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
Deneyimsel Oyun Terapisi 1.Düzey
Gottman Çift Terapisi 1.Düzey
Cinsel Terapi
MMPI Testi
Aktif olarak eğitim ve süpervizyon almaya devam etmektedir. Şuan Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans sürecindedir. 2020 yılından bu yana Mira Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelere hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Büşra Büyükaktaş” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o