Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Gökçe Karahan Çağlar

“Psk. Dan. Gökçe Karahan Çağlar” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Gökçe Karahan Çağlar”

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunuyum , aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitiminide bitirdim. Türk Sağlık Vakfı onaylı Çocuk Testleri Uygulayıcısı , Oyun Terapistliği ve Wisc-r Zeka testi uygulayıcısı belgelerim bulunmaktadır. Cinsel terapistlik eğitimimi Almanya IF Weinheim Enstitüsü Eğitici eğitmenlerinden olan Sistemik Terapist Turan Akbaş tan aldım .Ve bu konuda Eskişehir in sınırlı Sistemik Cinsel terapislerindenim. Sistemik çift terapisi eğitiminide aynı şekilde aldım .
Uyguladığım teknikler;
Çözüm odaklı Terapi
Sistemik Çift Terapisi
Aile Danışmanlığı
Sistemik ve Bilişsel Davranışçı Cinsel Terapi
Oyun Terapisi
Bireysel Terapi
WİSC-R Zeka Testi
Psikolojik Testler,Çocuk Testleri
(Hacettepe Kişilik Envanteri , Cattel -2A,3A, Goodenough-Harris Adam Çizme Testi , Bender-Gestalt , AGTE, Bier Cümle Tamamlama , Metropolitan Okul olgunluğu , Louisa Duss , Porteus Labirentleri , Benton Görsel Bellek testi ,Peabody resim-Kelime Testi , SCL90 , d2 dikkat testi . )

Çift Terapisinde evlilik ve ilişki sorunları odaklı gidilmektedir , seansta incinme-yaralanmalar , boşanma,aldatılma-aldatma, iletişim problemleri gibi çiftlerin problemlerine yönelik çalışmaktayım.
Sistemik Ve Bilişsel Davranışçı Cinsel Terapilere göre ise danışanların ihtiyaçlarına göre terapi hizmeti verilmektedir . Vajinismus ,Erken-Geç Boşalma , İsteksizlik , Fantaziler , Cinsel yönelimler gibi danışanların cinsel yaşantılarını ilgilendiren her sorunla çalışabiliyorum.
Oyun Terapisi ise 3-11 yaşları arasındaki çocuklar için uygulanan yöntemlerden biridir Boşanmış aile çocukları , kaygı -korku – fobiler , hiperaktivite ,dikkat eksikliği , uyku bozukluğu , arkadaş edinmede zorluklar , içe çekilmiş sürekli mutsuz ,aşırı öfkeli ve uyumsuz davranış gösteren çocuklar gibi vakalarda uygulanır .

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Gökçe Karahan Çağlar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o