Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Psk. Feyza Coşkun

“Uzm. Psk. Feyza Coşkun” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Psk. Feyza Coşkun”

Lisans derecesini Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde 2006 yılında, yüksek lisans derecesini ise Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde 2010 yılında tamamlamıştır. Sakarya Üniversitesi’nde doktora eğitimini sürdürmekte, tezinde Gottman çift terapisi üzerine çalışmaktadır.

Klinik alandaki gözlemlerini Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ergen psikiyatri kliniğinde Prof. Dr. Kemal SAYAR öncülüğünde geliştirmiştir. MEB’e bağlı çeşitli anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında görev alarak çocuk ve ergen yaş grupları ile çalışmıştır.

Yetişkin ve ergenlere bireysel psikoterapi hizmeti vermektedir. EMDR, Gottman çift terapisi, bilişsel davranışçı terapi, çözüm odaklı terapi, psikodinamik terapi yaklaşım ve tekniklerini kullanmaktadır. Fiziksel ve duygusal travmalar, depresyon ve kaygı problemleri, ilişki problemleri, ergenlik sorunları ve ebeveyn danışmanlığı konularında çalışmaktadır.

Fotoğrafçılık, edebiyat ve resim sanatlarıyla ilgilenmektedir.
Türk PDR Derneği ve EMDR Derneği üyesidir.
Bir çocuk annesidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Psk. Feyza Coşkun” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o