Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Büşra Yayla

“Psk. Dan. Büşra Yayla” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Büşra Yayla”

Psikolojik Danışman Büşra Yayla; 1997 yılında Hatay’da doğmuştur. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Samsun’da tamamlamış, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Öğrenciliği sırasında, Türk PDR Derneği’nde üç yıl öğrenci temsilciliği, bir sene ise öğrenci temsilciliği başkanlığı yapmıştır. Yine öğrenciliği devam ederken 2 sene boyunca Çelikel Eğitim Vakfı’nda Samsun Saha Sorumlusu ünvanı ile görev almıştır. Eğitim hayatı ve meslek hayatı boyunca çeşitli seminer, kongre ve eğitimlere katılmış, bir çoğunun organizasyonunda aktif olarak rol oynamıştır.
Mezun olduktan sonra; IAEDP Sertifiyeli Yeme Bozukluğu Uzmanı Feyza Bayraktar’dan Modül 1 ve Modül 2 olmak üzere Yeme Bozuklukları Eğitimi, Kriz, Travma ve Yas-Kayıp Terapisi Eğitimi, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR Terapi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Filial Terapi Eğitimi, Çevrimiçi Psikolojik Danışma Eğitimi, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, WISC-R (Wechsler Çocuklar İçin Zekâ Testi), Çocuk Performans, Dikkat ve Değerlendirme Testleri, Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi ve Projektif Çizim Testleri, Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı ile Baş Etme Eğitimi, MOXO Dikkat Performans Testi eğitimlerini tamamlamıştır. Şu an meslek hayatına Pozitif Akademi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bünyesinde çocuk, ergen, yetişkin terapisi üzerine yüzyüze ve online seanslar ile devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Büşra Yayla” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o