Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Hande Aydıner

“Psk. Dan. Hande Aydıner” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Hande Aydıner”

Psikolojik Danışman Hande Aydıner Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Çocuk-ergen-yetişkin ile çalışmaktadır. Lisans hayatı süresince alanında kendini geliştirmek adına pek çok konferans, seminer ve eğitimlere katılmıştır. Bunlardan bazıları Psikodrama ve Grup Terapisi, Resim Yorumlama, Travma Yaşantılarına ilk Müdahale, Sporda Psikolojik Danışmanlık Uygulamaları:Profesyonel Kulüpler, Mizaç.. Ve yine İstanbul’da gerçekleştirilen PDR zirvesine katılarak ‘İlişkisel Sorunlarda Çift Terapisi ile Cinsel Terapiyi Bütünleştirmek’ , ‘Kanserle Mücadele Eden Ebeveynlere ve Onların Çocuklarına Yönelik Psikolojik Destek Süreci’ adlı atölye çalışmalarına katılmıştır.
Amasya Anadolu Lisesi , Amasya Gazi Ortaokulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezinde staj yapmıştır. Zübeyde Hanım Üçler İlkokulunda Prof Dr Orhan Derman tarafından düzenlenen çocuk istismarını ve ihmalini önleme amaçlı ‘Hayır Deme Becerileri Uygulama Programı’na katılarak uygulamalarda bulunmuştur. Mezuniyetini tamamlamak adına süpervizyonlu danışmalar yapmıştır. 2019 yılında lisans eğitimini tamamlayarak Samsun Petunya Psikolojik Danışmanlık Merkezinde staj yapmaya başlamıştır.. Bu sırada eğitimler almaya ve kendini geliştirmeye devam etmiştir. Uygulayıcı Oyun Terapisi, Filial Terapi:Ebeveyn Çocuk İlişkisi Uygulayıcı Eğitimi, Çocuğunuzun Psikoloğu Olun, Çocuk Değerlendirmede Kullanılan Objektif Testler, Öğrenme Güçlüğünün Nörolojik Bulguları,Öğrenme Güçlüğü Bilişsel Müdahale Uygulama Örnekleri, Yeme Bozukluklarında Kognitif Davranışçı Terapi, Mindfulness Becerilerinin Psikoterapide Kullanımı, Psikiyatrik Hastalıklara Pratik Yaklaşım ve Değerlendirme, Aile Dizimi ve Vaka Analizi, Borderline Kişilik Bozukluğu Kliniği ve Tedavisi, Öyküsel Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Travma Olgularıyla Bütüncül Psikoterapi, Erkeklerde Performans Anksiyetesi, Cinsel Terapi Uygulayıcı eğitimlerine katılmıştır. Türk PDR Derneği , LÖSEV üyesidir. Stajyer olarak başladığı Petunya Psikolojik Danışmanlık Merkezinde yaklaşık dört yıl süpervizyonlu seanslar gerçekleştirmiştir. Bunun yanında özel bir anaokulunda da çalışmaya devam etmiştir. Bütüncül Psikoterapi eğitimine halen devam etmektedir. Şu an kendi kurucusu olduğu Özgü Psikoloji de seansları gerçekleştirmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Hande Aydıner” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o