Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Şamil Karacan

“Psk. Dan. Şamil Karacan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Şamil Karacan”

Merhaba sevgili okur. Ben Şamil KARACAN.

Çocukluk dönemimde tanıştığım psikolojik danışmanlık sürecinin beni büyük ölçüde etkilemesi ile orta okul itibariyle bu mesleği seçme kararı aldım. O tarihten bu yana insanları görmek, dinlemek ve incelemek benim için bir hobi haline geldi.

Lise döneminden bu yana insanların dertlerini dinlemeyi görev edindim. Hatta lisede lakabım “Psikolog”tu. Birçok insanla tanıştım, birçok insanı dinledim. Bakış açımı bu süreç içerisinde olabildiğince geliştirdim ve geliştirmeye de devam etmekteyim.

Üniversite sınavı sürecim sonrasında yıllardır hedeflediğim bölümü kazandım ve aktif bir öğrencilik dönemi geçirdim. Okul sürecim boyunca birçok toplulukta birbirinden farklı görevler aldım. Okul psikolojik danışma topluluğu ve ulusal psikolojik danışmanlar topluluğunda yöneticilik yaptım.

Okul süreci bitti ve sizlerle birlikteyim. Belki de şimdiye kadar gerçekten duyulmamış sözlerinizi duymaya geldim. Belki de şimdiye kadar görülmemiş hallerinizi görmeye geldim. Belki de şimdiye kadar anlaşılmayan sizi anlamaya geldim. Gelin bu süreçte nasıl deneyimler kazanacağınızı beraber görelim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Şamil Karacan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o