Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Tuba Baldır

“Psk. Dan. Tuba Baldır” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Tuba Baldır”

Hacettepe Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2007 yılında mezun oldum.

Mesleki gelişimimi oldukça önemsiyorum ve mezun olduğumdan beri çeşitli eğitimlere ve süpervizyonlara katıldım ve hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum, sanırım öğrenme isteğim hiç azalmayacak.

Yetişkin & Ergen ve Çiftlerle çalışıyorum.

Şuan Kahramanmaraş’ta Uzman Klinik Psikolog Fulya Arabacı’nın Kliniği’nde haftanın 2 günü yüzyüze danışan kabul ediyorum ve haftanın 3 günü de Dünya’nın her yerine online terapi hizmeti vermeye devam etmekteyim. Haftasonu kendime, hobilerime, aileme zaman ayırdığım için haftasonları seans almıyorum.

Daha önce Ena Psikoloji’ de danışan kabul ettim ve şimdiye kadar Dünya’nın çeşitli ülkelerine ve ülkemizin pek çok şehrine online terapi hizmeti verdim ve online filial terapi eğitim grupları yürüttüm.

Çeşitli eğitim kurumlarında anaokul, ilkokul, ortaokul ve lisede psikolojik danışman ve yaratıcı drama lideri olarak görev yaptım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Tuba Baldır” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o