Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Süreyya Alan

“Psk. Dan. Süreyya Alan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Süreyya Alan”

1983 yılında Ankara’da doğdum. Lisans eğitimimi Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım. Çeşitli devlet okullarında okul psikolojik danışmanlığı görevini yürütürken Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur tarafından verilen Depresyon ve Kaygı Bozukluklarında etkinliği kabul edilen “Kognitif ve Davranış Terapi” eğitimine başladım. Bu eğitimin ilk süreci olan “Anksiyete Bozuklukları ve Depresyonda Değerlendirme, Vaka Formülasyonu Oluşturma” konularında Kognitif ve Davranış Terapileri eğitimini tamamladım. Daha sonra Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden travmanın sağaltılmasında etkililiği kabul edilen EMDR 1. Düzey eğitimini aldım. 2018 senesinde Yeşilay tarafından organize edilen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimine katıldım. Ayrıca Prof. Dr. Veli Duyan’dan Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimini alarak mesleki çalışmalarıma devam ettim.
2021 senesinde Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı yüksek lisans programına başladım. Yüksek lisans eğitimim devam ederken uluslararası onaylı Gottman Çift Terapisi 1. Düzey eğitimini tamamladım. Halen Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği tarafından verilen Cinsel Terapi eğitimime devam ediyorum.
Danışanlarıma yüz yüze olarak Primer Psikoloji Üsküdar şubesi’nde ve on-line olarak hizmet veriyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Süreyya Alan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o