Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Tuba Akdoğan

“Psk. Dan. Tuba Akdoğan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Tuba Akdoğan”

Merhaba ben Tuba Akdoğan.
2012 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun oldum. Aynı yıl MEB’te çalışmaya başladım.
2015 yılında Tahir Özakkaş’tan Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’nin teorik, formülasyon ve süpervizyon bölümlerini alarak tamamladım.
2018 yılında Cised’ den cinsel terapi eğitimi aldım.
Psikoterapi Enstitüsü’nün düzenlemiş olduğu 1. Ve 2. Bütüncül psikoterapi Kongreleri’ne katıldım. Kongrede Katarsis atölye çalışmasında bulunarak katılım belgesi aldım.
2019 da Haluk Alan’dan Hipnotik Yeniden işlemleme Terapisi(HYT)aldım.
2020 senesinde Durmuş Ümmet’ten Öyküsel Terapi Eğitimi aldım.
Duyguları Tanıma ve İfade Etme atölye çalışmasına katıldım.
Oyun Terapisi Eğitimim devam etmektedir. . Bu süre içerisinde aktif olarak MEB’te sırasıyla ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde çalıştım. Bireysel terapi, ergenlik ve kimlik sorunları, çift terapisi, aile terapileri, cinsel terapi, çocuklarla terapi, anksiyete, depresyon, travmalar, bilişsel terapi, duygu odaklı terapi . Kendimi geliştirmeyi, çalıştığım işte aktif olmayı, sürekli değişim ve dönüşüm içerisinde olmayı seven biriyim. Online ve yüz yüze seanslar yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Tuba Akdoğan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o