Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Hava Arıtan

“Psk. Dan. Hava Arıtan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Hava Arıtan”

Psk. Dan. Hava Arıtan , Psikolojik danışma ve rehberlik alanında hizmet vermektedir. Ege Üniversitesi Sosyoloji ve Aksaray Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde eğitim alıp Aksaray Üniversitesinden mezun olmuştur.
Çok sayıda bireysel danışmalık çalışmaları yapmıştır.
OKB, Sınav stresi, Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite, Cinsel terapi, EMDR Terapi, Boşanma Terapisi, Evlilik ve Çift Terapisi ve birçok alanda çalışmıştır.
EMDR terapi eğitimin tamamlayarak; Travma sonrası stres bozukluğu, panik atak, anksiyete, OKB, DEHB, Bağımlılıklar, Fobiler üzeninde çalışmaya başlamıştır.
Cinsel Terapi eğitimini tamamlayarak; Erken boşalma, Vajinusmus, Erektil Disfonksiyon, Cinsel isteksizlik, Anorgazmi ile çalışmaktadır.
Boşanma Terapisi eğitimini tamamlayarak; Boşanma sürecinde çiftlerin, ailelerinin ve çocuklarının süreci sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi adına destek olmaktadır.
Evlilik ve Çift Terapisi eğitimini tamamlayarak; evlilikte ve ilişkide yaşanan ve baş etmekte zorluk yaşayan sorunlar bağlamında desteğe ihtiyaç duyan çiftlerle çalışmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Hava Arıtan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o