Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Ecenur Gündüz

“Psk. Dan. Ecenur Gündüz” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Ecenur Gündüz”

Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Ecenur Gündüz, Yeditepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2019 yılında onur derecesi ile mezun olmuştur. Dört yıllık lisans eğitimi döneminde; ilk olarak İstanbul İstek Özel Uluğbey Okulları’nda stajyer psikolojik danışman olarak çalışmış ve ortaokul öğrencileri ile sınav kaygısı ve verimli çalışma üzerine grup etkinlikleri gerçekleştirmiştir. Sonrasında Temas Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde yine stajyer psikolojik danışman olarak görev almış ve çocuk, ergen ve yetişkin danışanları gözlemleme fırsatı elde etmiştir.
Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2020 yılında düzenlenen, teorik ve uygulamalı olmak üzere toplam 450 saatlik eğitimi tamamlayarak Aile Danışmanı unvanını hak etmiştir.
Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi, Kim Psikoloji ve Ruh Sağlığı Derneği bünyesinde düzenlenen ve Dr. Öğretim Üyesi Nevin Dölek tarafından verilen Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi’ne katılmıştır.
Lisans eğitimi sonrasında Tekirdağ Özel Çözüm Akademi Okulları’nda okul psikolojik danışmanı olarak meslek hayatına başlamıştır. Sınav kaygısı, sınavlara hazırlık, verimli çalışma, aile içi ilişkiler, akran ilişkileri, okula uyum, iletişim becerileri ve sınıf yönetimi gibi konularda öğrenci, öğretmen ve ailelere psikolojik destek sağlamıştır.
Şu anda psikolojik danışman ve aile danışmanı olarak çalışmalarını sürdürmekte ve danışan kabul etmektedir. Güncel olarak, DATEM – Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi çatısı altında, merkezin kurucusu olan Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen 86 saatlik Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Eğitimi’ne devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Ecenur Gündüz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o