Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Senem Dadan

“Psk. Dan. Senem Dadan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Senem Dadan”

Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü lisansımı tamamladım. Eğitimim süresince birçok kurum ve kuruluşla çalışma, gözlem yapma fırsatım oldu.
2019 yılında Bursa İl Müdürlüğü’ne bağlı Toprak Ana kreşinde çocuklar üzerinde gözlem yapma, oyun yoluyla davranış kazandırma ve gelişimsel olarak çocukları değerlendirme fırsatım oldu. Aynı zamanda Tarım İl Müdürlüğü’nün oluşturduğu şizofren hastalarını rehabilite edebilmek için tarımda aktif rol almalarını sağlayan bir ekip içerisinde yer alarak gözlemler yaptım.
Pandemi sürecinde gönüllü olarak TOÇEV Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfında Covid-19 Etki Raporu’nu ekip arkadaşlarımızla beraber oluşturarak o vakıfta bulunan çocuklar üzerinde bilimsel bir çalışma gerçekleştirdik.
Kara Mehmet Ortaokulu’nda Ortokul öğrencilerine yönelik çeşitli konularda seminer verdim. Mesleki rehberliğe ve çocukların gelişimine yönelik incelemeler yaptım.
Nilüfer Görükle Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrencilerle bireysel görüşme, verimli ders çalışmaya yönelik bilinçlendirmek için mesleki rehberlik uygulamaları, Durumluk ve Süreklilik Öfke Kontrol Ölçeği uygulayarak öfke düzeyi yüksek olan öğrencilere yönelik öfke kontrol grup rehberliği yaptım.
Lisans mezuniyetimi aldıktan sonra, Bursa’da özel bir danışmanlık merkezinde üstün yetenekli çocuklar grubuyla psikolojik danışma ve dezavantajlı olan bu grup hakkında bilinçlendirmeye yönelik ailelere psikoeğitim verdim.
Şuan İstanbul Çatalca’da özel bir klinikte danışan görmekteyim. Çalışma alanlarıma göz atabilir, başa çıkamadığınız süreçlerinizde randevu alabilirsiniz.
Eğitimim Süresince birçok katılım sağladığım söyleşiler, seminerler oldu, başlıca uygulamalı aldığım eğitimler:
Oyun Terapisi, filial Terapi, Masal Terapisi eğitimimi Uzman Klinik Psikolog Gözde Erdem hocamdan aldım.
Kabul ve Kararlılık Terapisi eğitimini Dr. Çiğdem Dürüst hocadan aldım.
Çocuklarda Mahremiyet eğitimini Boğaziçi Enstitüsü aracılığıyla Psk. Pelinsu Gökçül’den.
Ebeveyn Danışmanlığı eğitimimi Uzman Klinik Psikolog Dilara Çalışkan Karadeve’den.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi Aktif Psikoloji Akademisi aracılığıyla ACT & MCT Sertifiye Terapist, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murad Atmaca hocamdan aldım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Senem Dadan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o