Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Hatice Nur Çoban

“Psk. Dan. Hatice Nur Çoban” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Hatice Nur Çoban”

Lisede anestezi teknisyeni olarak başladığım yolculukta, insanların tıbbi hastalıkların ve nedensiz rahatsızlıkların sebebini ruhsal sıkıntı olarak düşünerek çıktım bu yolculuğa… Hem kendimden hem çevremden en çok ihtiyacımız olan ‘psikolojik sorunlar’ olgusunu teorik bilgilerimle ve pratik uygulamalarla harmanlayarak özgün ürünler çıkarmak için buradayım. Danışmanlar ve danışanlar hayata işbirliği ve iyileştirici güçle beraber psikolojik rahatsızlıkların üstesinden gelmek için varlar. Siz varsanız, ben de varım.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde teorik bilgilerimiz ve değerli öğretmenim Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SARIKAYA ile yürütülen bu süpervizyon sürecini başarıyla tamamladık. Bireyle danışmanlık odalarımızda ilkin demo olarak arkadaşımızla 6 seanslık danışmanlık yaptım. Çalıştığım konu ‘sınav kaygısı’ idi. Diğer iki danışanım kız ve erkek olmak üzere 7’şer seanslık gerçek psikolojik danışmanlık süreci yürütüldü. Depresyon ve gelecek kaygısı ile çalışıldı.
Bu arada online olarak pandemi döneminde Bursa Harmancık Ortaokulu’na 8. sınıflar için mesleki rehberlik sürecini başlattım. 3 ay sürdü. Zoom üzerinden online gerçekleştirildi.
Son yılımızda ilk staj yerim Tokat İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirdim. Burada 4 aya yakın deneyimim oldu. Daha çok lise son olan öğrencilerle rehberlik çalışmalarımız oldu.
Aynı şekilde diğer bahar döneminde son yılımda, Şehit İbrahim Doğan İlkokulu’nda anasınıfı ağırlıklı çalıştım. Rehberlik faaliyetleri yaptım.
Şu anda yeni mezunum. 2 aydır online olarak ve kısıtlı sayıda yüz yüze olarak psikolojik danışmanlık yapıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Hatice Nur Çoban” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o