Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Psk. Habibe Kelleci

“Uzm. Psk. Habibe Kelleci” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Psk. Habibe Kelleci”

Lisans eğitimimi 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tamamladıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimi ile uzmanlığımı aldım.

Çalışma hayatıma Ankara’da başladım ve Konya’da devam ettim. Bu sürede çeşitli kurumlarda, okul öncesi dönemden yetişkinlere kadar her yaş grubundan danışanla çalışma deneyimi kazandım.

Şu anda 3EN Eğitim, Danışmanlık ve Organizasyon Şirketi’nin kurucusu olarak meslek hayatıma devam ediyorum. Aynı zamanda kurucusu olduğu 3EN Eğitim ve Psikoloji Derneği’nde, sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyorum.

EMDR Türkiye Derneği ve EMDR Travma İyileştirme Grubu üyesiyim.

Çocuk, ergen ve yetişkinlerle; OKB, ayrılık, kayıp ve yas, travma sonrası stres bozukluğu, kaygı bozuklukları, fobiler, okul öncesi-okul dönemi-ergenlik dönemi sorunları, ebeveyn danışmanlığı, iletişim problemleri vb farklı konularla psikolojik danışmanlık hizmeti veriyorum.
Mindfulness, somatik deneyimleme temelli oyunlar, filial terapi, P4C Felsefe alanlarında atölyeler düzenliyorum.

Özel yetenekli çocuklara yönelik çalışmalar (tanı ve destek) yürütüyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Psk. Habibe Kelleci” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o