Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Sıdıka Nur Yağcı

“Psk. Dan. Sıdıka Nur Yağcı” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Sıdıka Nur Yağcı”

Merhabalar, ben Psikolojik Danışman/ Aile Danışmanı Sıdıka Nur YAĞCI. Liseye kadar olan öğrenim hayatımı Adana’da okudum. Lisans eğitimim olan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı’nı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde okudum. Yıldız Teknik Üniversitesi SEM’de Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım. Lisans eğitimim boyunca ve sonrasında da eğitimler almaya, kendimi geliştirmeye devam ettim/ ediyorum. Lisans eğitimim esnasında Objektif Çizim Testleri, Resim Analizi, Çocuklarla Görüşme gibi konularda kendimi geliştirdim ve çeşitli yerlerde gönüllü staj yaptım. Oyun Terapisi, Kum Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapi vb. birçok oyun terapi ekollerinin eğitimlerini tamamladım. Psikoterapi Enstitüsü’nden
Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimimi aldım. Şu an Bütüncül Psikoterapi Eğitimimi almaktayım. Yetişkin bireylerle, ailelerle, çiftlerle, çocuklarla ve ergenlerle aktif olarak psikolojik danışma yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Sıdıka Nur Yağcı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o