Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Yasin Göçer

“Psk. Dan. Yasin Göçer” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Yasin Göçer”

Psikolojik Danışman / Psikoterapist
Çalışma alanı: Yetişkin Bireysel Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2006 yılında mezun olan Yasin Göçer çeşitli kurumlarda psikolojik danışmanlık hizmetleri vermiş ve seminer çalışmalarını sürdürmüştür. Halen İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tezli yüksek lisansına devam etmektedir – 2017(tez aşamasında).
Akademik alanda eğitimine devam ederken mesleki olarak da alanında uzman kişilerden bir çok psikoterapi eğitimi ve workshoplarla da uzmanlık gelişimini devam ettirmektedir. Yasin Göçer, terapilerinde daha çok, içinde bir çok kuramı ve tekniği barındıran Bütüncül Psikoterapi Yaklaşımını kullanmaktadır. Bütüncül Psikoterapi yaklaşımı; Dinamik Terapi, Aktarım Odaklı Terapi, Bilişsel-Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Terapi, İlişkisel Psikanaliz, Ego Psikolojisi, Masterson Yaklaşımı, Kendilik Psikolijisi, Transaksiyonel Analiz ve Varoluşçu Terapi ekollerini kapsamaktadır. Travma tedavisi çalışmalarında ise Hipnotik Yeniden İşleme Terapi (HYT) tekniğini kullanmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Yasin Göçer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o