Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Kl. Psk. Ayşe Erenler

“Uzm. Kl. Psk. Ayşe Erenler” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Kl. Psk. Ayşe Erenler”

1988 Kırıkkale doğumlu Ayşe ERENLER ilköğretim ve orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamlamış, 2007 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü kazanmıştır. 2011 yılında mezun olduktan sonra çalışmalarına özel eğitimler, seminerler, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri ile devam etmektedir. Esenyurt Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Bütüncül Psikoterapi Teori, formülasyon, süpervizyon eğitimini tamamlamış, Bütüncül Psikoterapi; Klasik Psikanaliz, Bağlanma-Ayrışma(Bowlby), Bilişsel-Davranışçı Psikoterapi, Ego Psikolojisi, Nesne İlişkileri, Aktarım Odaklı Psikoterapi, Masterson Yaklaşımı, Kendilik Psikolojisi, İlişkisel Psikanaliz, Transaksiyonel Analiz, Varoluşçu Psikoterapi gibi kuram ve ekollerin birleşimden oluşan danışan odaklı terapi biçimidir. Dinamik yönelimli çocuk ergen psikopatolojisi alanında eğitimlerini tamamlamış ve uzmanlığını almıştır.
Çiftlere ve ailelere yönelik Duygu odaklı çift terapisi eğitimini tamamlamıştır. Çocuklara yönelik Oyun Terapisi, Çocuk Değerlendirme Testleri ve ZekaTestleri(CAS) eğitimlerini tamamlamış ve birçok kongre ve sempozyuma katılmıştır. Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Düzce Rehberlik Araştırma Merkezi ve Romanya ortaklı parçalanmış aile çocuklarına yönelik ‘Let’s Share Our Ploblems’ isimli Comenius Projesi’nin 2 yıl eğitim koordinatörlüğünü yürütmüştür.2012-2013 yıllarında çalışmalarından ötürü Düzce Valiliği tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirilmiştir. Ayşe Erenler evli ve bir kız çocuk annesidir. Ayşe Ereneler çalışmalarına ruh sağlığı uzmanlarına yönelik seminerler, eğitimler ve danışmanlık hizmetleriyle devam etmektedir. SOPHİA PSİKOLOJİ kurucusudur

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Kl. Psk. Ayşe Erenler” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o