Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Emir Atay

“Psk. Dan. Emir Atay” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Emir Atay”

Değerli Danışanlarım;
Görüşmelerimi ‘ online görüntülü olarak sürdürmekteyim.
Özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi ve çözüm odaklı terapi ve ilişki danışmanlığı kapsamında hizmet vermekteyim.
Emir ATAY Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden 2009 yılında mezun olmuştur . Mezuniyetten sonra çeşitli kurumlarda ”ergen ve yetişkin” bireylere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir. 2009- 2013 yılları arasında Bilişsel Davranışçı terapi ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini tamamlamıştır.
Avrupa Birliği projeleri kapsamında Çek Cumhuriyetinin Prag şehrinde bulunan enstitüde ”Davranış Değiştirme ”projesine katılmış ve eğitim almıştır.
2014 Yılından itibaren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Psikolojik Hizmeler biriminde gönüllü hizmetlerde bulunmaktadır. Milli sporcularla kapsamlı çalışmalar yapmaktadır.
Meslek yaşamı süresince birçok eğitim, kongre ve çalıştaylara katılmıştır. Bunlardan bazıları; Bilişsel Davranışçı Terapiler, Kişilik Bozukluklarında Terapi Eğitimi, Aile Danışmanlığı, Aile Arabuluculuğu Eğitimi, Transaksiyonel Analiz , Çözüm Odaklı Terapi. 17. Ulusal Psikoloji Kongresi.
Evlilik ve aile danışmanlığı derneğinden aile danışmanlığı , ilişki danışmanlığı ve çift danışmanlığı eğitimleri almıştır.
Emir ATAY psikoterapi sürecinin bireyin kendini ve içinde bulunduğu hayatı bütün yönleriyle anlamlandırma ve yeniden yapılandırma süreci olduğuna inanmaktadır , Psikoterapi, bireylerin duygusal ve davranışsal sorunlarının çözümünü, ruh sağlıklarının geliştirilmesi ve korunmasını amaçlayan tekniklerin genel adıdır.
Psikoterapi sırasında, ruhsal durumunuz, düşünceleriniz, duygusal yapınız ve kişilik yapınızla ilgili bilgilendirilirsiniz. Psikoterapi size hayatınızın kontrolünü elinize almayı ve karşınıza çıkabilecek zorluklarla gerektiği gibi mücadele etmeyi öğrenmenizde yardımcı olur.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Emir Atay” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o