Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Sümeyye Nur Türkoğlu

“Psk. Dan. Sümeyye Nur Türkoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Sümeyye Nur Türkoğlu”

PSK.DAN./PSİKOTERAPİST/ SÜMEYYE NUR TÜRKOĞLU

Çocuk-Ergen-Aile-Oyun Terapisti
Yetişkin- Bireysel Terapi

Psikolojik Danışman Sümeyye Nur Türkoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Öğrenimi boyunca bilgi ve tecrübesini artırmak adına çeşitli kurumlarda farklı yaş gruplarıyla stajyer olarak çalışmış ve birçok eğitim ve seminerlere katılmıştır. Lisans eğitiminin ardından Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’ne başlamıştır; 4 yılı kapsayan bu eğitimin teori(12 ay), formulasyon(12 ay) aşamalarını bitirmiş şuan süpervizyon yılına devam etmektedir. Meslek hayatında bununla beraber Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Duygu Odaklı Bireysel Terapi, Bütüncül Çocuk ve Ergen Terapileri (Oyun Terapisi, Kum Terapisi, Filial Terapi, Sanat Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi vb) eğitimlerini tamamlamıştır. Objektif ve Projektif Testler Eğitimi, Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Açıdan İncelenmesi üzerine eğitim almıştır. Bu alanlarda süpervizyon alarak danışanlarını görmeye devam etmektedir.
Mezuniyetin ardından sanat merkezli bi kurumda Çocuk Eğitim Birimi’nde görev almış ve halen çalışmayı sürdürmektedir. Bununla birlikte anlaşmalı danışma merkezlerinde yüz yüze ve çevrimiçi/online olarak çocuk, ergen ve yetişkinlere psikolojik danışma hizmeti vermektedir. Aynı zamanda çevrimiçi/online olarak ebeveynlere yönelik çocuk-ebeveyn ilişkisini güçlendirmek-filial terapi çalışmaları yapmakta ve seminerler düzenlemektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Sümeyye Nur Türkoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o