Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Feyza Doğruluk

“Psk. Dan. Feyza Doğruluk” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Feyza Doğruluk”

2014 yılında Piri Reis Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü kazandım. Lisans eğitimimde Bireysel Psikolojik Danışma, Grupla Psikolojik Danışma, Psikolojik Testler ve Test Dışı Teknikleri derslerini uygulamalı olarak aldım.
2016-2017 yıllarında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’nin ardından Yetişkin Psikiyatri Polikliniklerinde stajyer olarak bireysel görüşmeler yaptım ve grup terapilerine katılım gerçekleştirdim.
2017 yılında Kasım Sacide Ener Ortaokulu’nda ve 2018 yılında Emine Sapmaz İlkokulu’nda Stajyer Psikolojik Danışman olarak çeşitli seminerler, eğitimler, konsültasyonlar ve psikolojik testler, psikolojik test dışı tekniklerin uygulamasını gerçekleştirdim.
Eş zamanlı olarak 2018 yılında Adana Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nde stajımı tamamladım.
2018 yılının Haziran ayında lisans eğitimimi tamamlayarak Çukurova Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldum.
2018 yılında Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi tamamladım. (Türk Pdr Derneği-Doç. Dr. Mehmet Bilgin)
Mezun olduktan sonra 2019 yılında Adana Çağdaş Psikoloji’de danışan almaya başladım.
2019 yılında Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Boşanma Adaptasyonu ve Boşanma Terapisi eğitimlerimi İstanbul Cinsel Eğitim Bilimler Enstitüsünde (CİTEB) tamamladım.
2019-2022 yılları aralığında Uzman Bilgim Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışan almaya devam ettim.
2022 yılı Eylül ayında ise kurucusu olduğum Doğru Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çalışmalarıma devam etmekteyim.
Çocuk, Ergen ve Yetişkinlerle Bireysel Terapi, Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Boşanma Terapisi ve psikolojik testler uygulamaları yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Feyza Doğruluk” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o