Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Deniz Çiftçi

“Psk. Dan. Deniz Çiftçi” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Deniz Çiftçi”

Psk . Dan Deniz Çiftçi Mutlu Psikolojik Danışmanlık da hizmet vermektedir.Psikolojik Danışman Deniz ÇİFTÇİ;2017 yılında psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden mezun olarak rehabilitasyon merkezlerinde, kreşlerde ve özel okullarda psikolojik danışman olarak görev aldım. Klinik Psikolojisi yüksek lisans programına başladım ve tez dönemindeyim. Özel eğitim sektöründe Çiğdem Ergül’den eğitimini aldığım DIR Floortime Terapisi, Attenttıner Programı, AD-IP ve ETEÇOM müdahale programı ile özel gereksinimli çocuk ve ergenlerde tedavi süreçlerine devam etmekteyim. Dr.Başak Demiriz tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi tamamladım. Çocuklar ile çalışırken kullandığım oyun terapisi eğitimimi Nilüfer Devecigil ve Hülya Ayna ile deneyimsel oyun terapisi ekolü çerçevesinde eğitim aldım. Çocuk Değerlendirme testleri ve çocuk resim yorumlamaları eğitimimi tamamladım.Dr. Atanur AKAR tarafından Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Dayanıklılık ve Sağlamlık Geliştirme Programı eğitimini alarak ergenler ile bireysel ve grup psikoterapileri yürütmekteyim.

Özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile çalışmak meslek hayatımın en değerli parçası oldu ve olmaya devam etmektedir. Süreçlerine ortak olmak, birlikte ilerlemek ve sonrasında güzel ilerlemeler görmek mesleki olarak beni en mutlu eden durumlar.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Deniz Çiftçi” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o