Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Dilek Özbebek

“Psk. Dan. Dilek Özbebek” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Dilek Özbebek”

Psk. Dan. Dilek ÖZBEBEK, lisans eğitimini Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü’nü tamamlayarak 2014 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca bir çok eğitime katılmış, çeşitli okullarda uygulamalı eğitimlerini başarı ile tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve İzmir Gaziemir Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde gönüllü stajını lisans eğitimi sırasında tamamlamıştır.
İstanbul Psikodrama Enstitüsü (I.P.I. İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Enstitüsü)’nde 350 saat Psikodrama Grup Psikoterapisi, Sosyometri ve Grup Liderliği eğitimini ve süpervizyon aşamalarını tamamlayarak co-Psikodramatist unvanını almıştır. ‘Göç Mağdurlarının Kayıp(kaybedilen roller) ve Tamamlanmamış Yasının Psikodramatik Kuramlara Göre İncelenmesi’ tezini vermiştir. İstanbul Psikodrama Enstitüsünde(I.P.I. İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Enstitüsü) Üst Aşama Eğitimine devam etmektedir.
Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden EMDR ( Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) 1. ve 2. Düzey eğitimini ve süpervizyon çalışmalarını başarıyla tamamlamıştır.
Uygulamalı Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini ve süpervizyonu tamamlayarak, Bilişsel Davranışçı Terapist unvanını almıştır.

Çalışma hayatı boyunca bir çok projede gönüllü olarak çalışmış, çeşitli eğiitmlere, etkinliklere ve atölyelere katılmıştır. Psikolojik Testler Eğitimi, Aile Dizimi, Sanat Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Alternatif Terapi Yöntemleri, Psikososyal Müdahale Hizmetleri, Yaratıcı Drama gibi konular eğitim aldığı konulardan bazılarıdır. Cinsel Terapi Eğitimine devam etmektedir.
Psikolojik Danışman Dilek ÖZBEBEK, Bilişsel Davranışçı Terapist, EMDR Terapisti ve co-Psikodrama Terapisti olarak ergenler ve yetişkinlerle bireysel terapi çalışmalarına devam etmektedir. Çeşitli konularda ‘Grup Terapisi’ ve ‘Atölye’ çalışmaları yapmakta ve ruh sağlığı çalışanlarına ‘Travma ve Psikoterapisi’ eğitimleri vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Dilek Özbebek” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o