Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Burcu Öztürk

“Psk. Dan. Burcu Öztürk” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Burcu Öztürk”

Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra
2012 yılında meslek hayatına Eğitim-Öğretim sektöründe başlamış.
Rehberlik Araştırma merkezinde görev yaptığı yıllar içinde “WISC – R Çocuklar İçin Zeka Ölçeği Uygulayıcı Yetiştirme Kursu”, “Anadolu-Sak Zeka Ölçeği (ASİS) Uygulayıcı Yetiştirme Kursu” eğitimlerini tamamlamış uygulayıcı sertifikası almıştır.
Marmara Üniversitesi “Aile Danışmanlığı Sertifika Programını” başarıyla tamamladıktan sonra 2018-2022 yılları arasında 700 saatlik “Aile ve Çift Terapi” eğitimini Doç. Dr. Murat Dokur’dan almıştır. Almış olduğu eğitim Avrupa EFTA-TIC , European Family Therapy Assosiation Training Enstititus Chamber (Avrupa Aile Terapisi Derneği Eğitim Birimi) tarafından onaylanmış ve dünya çapında kırk ülkede geçerlidir. Bu eğitim kapsamında Prof. Maurizio ANDOLFİ ve Prof. Matteo SELVİNİ tarafından verilen atölye çalışmalarına da katılmıştır.
Psikoloji İstanbul ve uluslararası geçerliliği olan FPS ve APT onaylı olan, Nilüfer DEVECİGİL tarafından verilen “Deneyimsel Oyun Terapisi 1. Düzey Eğitimi”ni tamamlamıştır. Ev Okulu Derneği ve Biruni Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Uzman Psikolojik Danışaman İ.Bengü AKSEKELİ tarafından verilen “Masal Terapi Uygulayıcı Eğitimi”ni, Ruh Sağlığı Derneği işbirliği ile Yrd. Doç. Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilen “Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Danışmanlık Yaklaşımı Eğitimi” ni , Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi Ve Psikoterapisti Uzm. Dr. R. Hülya Bingöl Çağlayan tarafından verilen ” ATTENTIONER – DEHB Uygulayıcı Programı” nı başarıyla tamamlamıştır.
Burcu ÖZTÜRK halen İstanbul’da Eğitim Kurumlarında ve Danışmanlık Merkezlerinde meslek hayatına devam etmekte olup yetişkin, çocuk, ergen ve çiftlere yönelik bireysel, çift ve aile terapisi yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Burcu Öztürk” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o