Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Psk. Fatma Zengin

“Uzm. Psk. Fatma Zengin” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Psk. Fatma Zengin”

Uzman Psk. Dan. Fatma Zengin Lisans ve yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dalında tamamlamıştır. Sivil toplum örgütlerinde program geliştirme uzmanı, koordinatör ve danışman olarak çalışmıştır. Toplum temelli ruh sağlığı hizmetleri, engelli hakları, ruh sağlığı politikaları alanında deneyimlidir.Bu alanda özel üniversitelerde ders vermekte ve sunumlar yapmaktadır.

EMDR, tıbbi hipnoz, aile terapisi ve sistemik dizim eğitimlerini bitirmiştir. Psikodrama, psikodinamik terapi, rasyonel-emotif terapi gibi yaklaşımlarla ilgili eğitimlere katılmıştır.

İYİ psikolojik danışmanlık merkezinin kurucusudur. Yetişkinlerle daha çok travma, stres, kaygıdan iyileşme odaklı bireysel danışmanlık hizmeti vermektedir.Sistemik dizim grupları yürütmektedir. Ayrıca ebeveyn ve öğrencilere dönük kendisinin geliştirdiği ya da ortak geliştirdiği önleyici nitelikte seminer ve grup çalışmaları yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Psk. Fatma Zengin” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o