Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Sertaç Çetinkaya

“Psk. Dan. Sertaç Çetinkaya” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Sertaç Çetinkaya”

Sertaç ÇETİNKAYA, 1989 Ankara doğumludur. İlk ve ortaöğretimini tamamladıkdan sonra Başkent Üniversitesi “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik” Lisansını ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi “Klinik Psikoloji” Yüksek Lisansını başarı ile tamamlamıştır. Yüksek lisansını “Ailelerin Entellektüel Seviyelerinin Çocukların Üstbiliş Düzeyleri Üzerine Etkisi” bitirme projesi ile tamamlamıştır. Sigmund Freud Üniversitesinde “Psikoterapi” alanında doktora (PhD) eğitimini sürdürmektedir.

Çetinkaya, Klinik Psikoloji alanında master yaparken Psikodinamik Psikoterapi, Emdr, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikolojik Testler alanlarında eğitimler ve süpervizyon alma fırsatı bulmuştur. Meslek yaşamında birden fazla kurumda “Psikolojik Danışman/Psikoterapist” olarak çalışma fırsatı bulmuş, eğitimler/seminerler düzenleme imkanı bularak danışanların yaşamalarına dokunma fırsatı bulmuştur. Aynı zamanda Psikoloji ve Psikoterapi alanında seminer ve eğitimler vererek alanda aktif olarak çalışmaktadır.

Psikoterapi sürecinde, Emdr terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi ekollerini kullanmaktadır. Danışanlara en iyi hizmeti vermek için eğitim ve süpervizyonlara devam etmekte ve kariyer gelişimini sürdürmektedir.

Emdr, Ruh sağlığı ve Psikoterapi Enstitüsü derneklerine üyeliği bulunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Sertaç Çetinkaya” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o