Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Dan. Evşen Yanık

“Psk. Dan. Evşen Yanık” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Dan. Evşen Yanık”

Evşen Yanık Adapazarı/Sakarya doğmuş ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimlerini de burada tamamlamıştır. Lisans sürecinin birinci sınıfını Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde tamamladıktan sonra ikinci sınıfta İzmir Demokrasi Üniversitesine geçiş yapmış ve buradan yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans sürecinde yaz tatillerinde belli aralıklarla kısa dönem olarak Sakarya’da birçok klinikte staj yapmıştır. İzmir Konak Anadolu Lisesi ve İzmir Karataş Anadolu Lisesi olmak üzere iki okulda kariyer danışmanlığı deneyimi 1 yıl boyunca olmuştur. Yine lisans sürecinin son yılında süpervizyonlu bir şekilde 2 farklı kişiye farklı süreçlerde Bireyle Psikolojik Danışma uygulaması yapmıştır. Beşiktaş Rehberlik Araştırma Merkezinde online staj yapmıştır.
Sertifikalar:
-WISC-R Uygulayıcı Sertifikası (Ev Okulu Derneği)
-Çocuk Resimleri Analizi ve Projektif Çizim Testleri Uygulayıcı Sertifikası (News PDR)
-Akran Farkındalığı Eğitimi Sertifikası (İzmir Üniversiteleri Platformu)
-16. Ulusal Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi Çalıştay Katılımcı Belgesi (Aile ve Evlilik Danışmasında Metafor Kullanımı)

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Dan. Evşen Yanık” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o