Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Bülent Çiftçi
Prof. Dr. Bülent Çiftçi Prof. Dr. Bülent Çiftçi

Ankara - Göğüs Hastalıkları Doktoru

“Prof. Dr. Bülent Çiftçi” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Bülent Çiftçi”

Prof. Dr. Bülent Çiftçi, Göğüs Hastalıkları Uzmanıdır. Özel ilgi alanı Uykuda solunum bozukluklarıdır (Uyku Apnesi Tanı ve Tedavisi).
Prof. Dr. Bülent Çiftçi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Göğüs Hastalıkları ihtisasını takiben ABD’de bulunan Thomas Jefferson Üniversitesinde Prof Mark Pressman ile birlikte çalışmış ve uyku hastalıkları konusunda eğitim almıştır. Ülkeye döndükten sonra 16 yıl süre ile Sağlık Bakanlığının referans uyku kliniği olarak kabul ettiği merkezi yönetmiştir. Daha sonra devlet üniversitesinde Tıp Fakültesi Dekanlığı, Rektör yardımcılığı gibi idari görevlerde bulunmuştur. 2021 yılı başlarında üniversitedeki görevinden istifa ederek özel bir uyku kliniği kurmuştur. Halen bu klinikte hizmet vermekte, aynı zamanda özel bir tıp fakültesinde de dışardan dersler vererek öğrenci eğitimi, hekim yetiştirme konusunda hizmetlerini de sürdürmektedir.
Prof. Dr. Bülent Çiftçi evli ve 2 kız çocuk babasıdır. Yabancı dili ingilizcedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göğüs Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Bülent Çiftçi” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o