Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. İrfan Uçgun
Prof. Dr. İrfan Uçgun Prof. Dr. İrfan Uçgun

Eskişehir - Göğüs Hastalıkları Doktoru

“Prof. Dr. İrfan Uçgun” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. İrfan Uçgun”

Prof. Dr. İrfan Uçgun Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı olarak muayenehanesinde hizmet vermektedir. 2001-2 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde Brown Universitesi’nde gözlemci olarak Yoğun Bakım Eğitimi aldı. 2006 yılında Doçent ve 2011 yılında Profesör oldu. Uzun yıllar Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinin Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Sorumlusu olarak görev yaptı.
Üniversitedeki görevi sırasında çok sayıda yurt içi ve dışı kongrelerde bulundu, kurslara katıldı, öğrenci ve araştırma görevlisi eğitimlerine katıldı. 19 adet uluslar arası, 53 adet ulusal basılı yayını vardır. 2 adet yerli kitap editörlüğü ve 20 adet de kitap bölümü yazarlıkları vardır. Ulusal derneklerin Yoğun Bakım çalışma grubu başkanlıkları, kurs ve eğitim toplantısı başkanlıkları ve pek çok kongrede bilimsel sunularda oturum başkanlıkları yaptı.
2019 yılında emekli oldu ve mesleğini serbest olarak sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kliniğimizde solunum testleri, alerji testleri, ultrason ve her türlü kan tahlilleri yapılabilmektedir. Eskişehir içindeki hastalara gerekirse evde de takip ve tedavi konusunda yardımcı olunmaktaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göğüs Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. İrfan Uçgun” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o