Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu
Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu

İstanbul - Göğüs Hastalıkları Doktoru

“Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu”

1983 senesinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları ihtisasını ,New York Üniversitesi Mount Sinai Medical School ve London Royal Brompton Göğüs Hastalıkları Enstitüsünde tamamladı.
1993 senesinde doçent olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi olarak devam etti. Akciğer kanseri konusundaki araştırmalarını devam ettirmek üzere 1994 senesinde New York Üniversitesi Mount Sinai Medical School a gitti.
1995 senesinde misafir profesör olarak Paris Reno Decarte Üniversitesi’ne davet edildi. 2000 senesinde Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göğüs Hastalıkları kurucu öğretim üyesi olarak görev aldı.
1999-2006 Florence Nightingale Hastaneler Grubu Metropolitan Hastanesi’nin Göğüs Hastalıkları Bölümünde konsultan hekimlik ve Uyku Bozuklukları Merkezi direktörlüğü yaptı.
2006 senesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyeliği görevine geri döndü ve 2008 senesinde İstanbul Üniversitesinde profesörlük unvanı verildi.2011’den bu yana özel kliniğinde hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Göğüs Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Firuz Çelikoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o