Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar
Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar

Bursa - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

“Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar”

Girişimsel Fizik Tedavi, Girişimisel Fizikiyatri ve Rejenaratif Tıp Uzmanı Dr. Aşkın Nasırcılar, 1979 yılında Antalya’da doğdu. İlköğrenimini Barbaros İlkokulu’nda, orta öğrenimini Antalya Koleji ve Akdeniz Kolejleri’nde burslu, liseyi Akdeniz Koleji Fen Lisesi’nde burslu okuyarak tamamladı.

1997 yılında üniversite sınavında Hacettepe Tıp Fakültesini kazanan Aşkın Nasırcılar, aynı dönem sonunda 19 yaşında iltihaplı romatizmal Ankilozan Spondilit hastalığı tanısı aldı.

Okul döneminde sürekli ağrı ve yürüme güçlüğü nedeniyle hayatını kötü etkileyen bu hastalıkla, büyük bir mücadele içerisine girdi. Rahatsızlığı nedeniyle Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlığını kendine hedef seçti. 2004 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Uludağ Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon anabilim dalında göreve başladı.

Nasırcılar, Fizik Tedavi uzmanlığının yanı sıra Sağlık Bakanlığı onaylı Fitoterapi Uzmanı, Proloterapi Uzmanı, Mezoterapi Uzmanı, Ozonterapi Uzmanı ve Kupa Uygulama uzmanıdır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o