Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı
Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı

Ankara - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

“Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı”

Dr Hilmi Umut TATLI 2010 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2016 yılında Ankara FTR Eğitim Arastirma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olmuştur. Aynı yıl Avrupa Tıp Uzmanları Birliği’nin kapsamlı sınavlarına girerek aldığı eğitimin ve bilgi seviyesinin Avrupa standartlarında oldugunu gösteren The European Board of Physical and Rehabilitation Medicine’i almaya hak kazanmıştır.
2016 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde 6 aylık “Kas İskelet Sistemi Ultrasonografisi ve Girişimsel Ultrasonografi” eğitimini tamamlamıştır.
2018-2019 yıllarında Sağlık Bakanlığı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi “Akupunktur”, “Ozon Tedavisi”, “Fitoterapi” ve “Mezoterapi” eğitimlerini tamamlamış ve uygulamalarına başlamıştır. Ankara Gölbasi Devlet Hastanesi’nde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı ve GETAT ünitesi doktoru olarak görev yapmıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Hilmi Umut Tatlı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o