Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu
Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu

Ankara - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

“Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu”

Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2 yıl Erzurum 9. Kolordu Komutanlığında Sağlık Şube Müdürü olarak görev yaptım. 1990-1993 yılları arasında GATA’da Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ihtisası yaptım. 1993-1996 yılları arasında Bursa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hidroklimataloji Asker Hastanesinde uzman hekim olarak çalıştım. 1996 yılında GATA’da yardımcı doçent kadrosuna atandım. 1999 yılında Üniversite Doçenti oldum. 2000 yılında TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde Tanı Tedavi Bölüm Şefi olarak göreve başladım. Ortopedik Rehabilitasyon kliniği sorumlusu olarak görev yaptım. Tanı Tedavi Bölüm Şefi olarak gazilerimize en modern protez ve ortezlerin yapıldığı protez ve ortez bölümü, ayaktan ve yatan hasta rehabilitasyon egzersiz salonları, elektroterapi bölümü, hidroterapi ve havuz terapileri, izokinetik, aerobik kapasite ve hareket analiz laboratuvarları, EMG biyofeedback kısmı, biyomedikal kısmı, meşguliyet ve mesleki rehabilitasyon kısımları, spor alanları ve rekreasyonel terapi kısımlarından sorumlu oldum. 2015 yılında emekli oldum. 2007 -2015 yılları arasında part time olarak çalıştığım Güven Hastanesinde, 2015-2021 yılları arasında fizik tedavi rehabilitasyon uzmanı olarak çalıştım.
Başlıca ilgi alanlarım her türlü genel performans düşüklüğü, yorgunluk, yaygın kas ağrıları, uzamış kovid hastalığı, bel ve boyun fıtıkları ve omatizmal hastalıklarda ozon tedavisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları ile manuel terapi uygulamalarıdır.
Ayrıca aşırı ağrılı durumlarda ameliyat öncesi bir seçenek olarak hedefe spesifik algolojik girişimlerdir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Kamil Yazıcıoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o