Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Turgut Göksoy
Prof. Dr. Turgut Göksoy Prof. Dr. Turgut Göksoy

İstanbul - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

“Prof. Dr. Turgut Göksoy” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Turgut Göksoy”

Prof. Dr. Turgut GÖKSOY; 1954 yılında İzmit’de doğmuştur. 1977‘de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuş, 1981’de aynı fakülteden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanlığını almıştır. 1985 Yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında Üniversite Doçenti olmuştur. 1988-1992 Yılları arasında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde öğretim görevlisi olarak Spor ve Tıp konularında ders vermiş Yüksek Lisans öğrencilerine tez danışmanlığı ve jüri üyeliği görevlerinde bulunmuştur.
1996 ‘da “Yüzüncü Yıl Üniversitesi” Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında Profesör olarak göreve başlamıştır. Burada, fakülte kurulu üyesi, Romatoloji bilim dalı başkanı ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon anabilim dalı başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Tıp Fakültesindeki bu görevleri 2002 yılında emekli olması nedeniyle sona ermiştir.
2013’de yeni açılan İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olmuş ve bu bilimsel görevini sürdürmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Turgut Göksoy” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o