Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Cihangir Seferli
Dr. Cihangir Seferli Dr. Cihangir Seferli

İstanbul - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

“Dr. Cihangir Seferli” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Cihangir Seferli”

1966 senesinde Azerbaycan/Bakü de doğdu. 20.06.1992 senesinde N.Nerimanov adına Azerbaycan Devlet Tıp Üniversitesini Uzman doktor olarak tamamladı.1993 senesinde Azerbaycan Devlet Tıp İhtisası Enstitüsünde manuel terapi ihtisası üzere eğitim görmüş ve Bakü Merkezi Travmatoloji-Ortopedi Hastanesinde 3 yıl boyunca çalışmıştır.

Türkiye’de sınava katılarak Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığın’dan diploma denklik belgesi almıştır.

31.03.2000 yılında Prof.Dr.Ahmet Hamdi Turgut adına Kültür-Sağlık ve Spor Enstitüsü’nde öğretim üyeliği ve Türkiye’de ilk l.Bel okulu (manuelterapi) kurslarının kurucu eş başkanlığını yapmış ve 2006 yılına kadar eğitim seminerlerine devam etmiştir.

2000 yılından bu yana Doktor Elmira Seferli ve Doktor Cihangir Seferli’nin birlikte kurmuş oldukları Biyofiz Sağlık Hizmetleri Tic.ltd. şirketinde faliyetini devam ettirmektedir.

2003 Nisan ayında Moskova’da organize edilmiş uluslar arası Manuel Terapi Seminerleri’ne katılmıştır. 2011 Şubat ayında Ukrayna’da organize edilmiş Vertebroloji ve Refleksoloji konularının ele alındığı üç gün sürmüş olan bir konferansa katılmıştır.

1995 yılından beri İsviçre’de yaşayan Prof.Dr.Eldar Kasımov la faliyetlerini yürütmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Cihangir Seferli” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o