Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Mikdat Çavdar
Dr. Mikdat Çavdar Dr. Mikdat Çavdar

İstanbul - Pratisyen Hekim

“Dr. Mikdat Çavdar” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Mikdat Çavdar”

Tıp eğitimini 2006 yılında Gazi Üniversitesi Tıp fakültesinde tamamladı.

2006-2010 yılları arasında Sağlık Bakanlığı bünyesinde acil hekimliği, başhekimlik ve diğer yönetici hekim kademelerinde çalıştı.

2010 yılından itibaren İstanbul’da farklı plastik cerrahi merkezlerinde saç ekimi ve medikal estetik uygulamaları üzerine çalışmalara başladı.

2010 yılından itibaren, cerrahi olmayan Medikal Estetik uygulamaları; temel ve ileri düzey Anti-aging cilt uygulamaları, yüzü yeniden şekillendirme ve hacim kazandırma, sütur materyalleri ile askı uygulamaları üzerine, yurtiçi ve yurtdışında pek çok eğitim, toplantı ve workshoplara katıldı.

Medikal estetik alanında; uluslararası Paris (WOSIAM) Derneği  ‘’The World Society of Interdisciplinary of Esthetic and Anti-Aging Medicine ‘’ üyesidir.

Saç ekimi- saç restorasyon cerrahisi alanında; uluslararası en seçkin dernek sayılan Chicago (ISHRS) Derneği ‘’International Society of Hair of Hair Restoration Surgery’’ üyesidir.

Yine yurtiçinde MESTDER Medikal Estetik Hekimleri Derneği, Mezoterapi Derneği ve TTB Türk Tabipler Birliği Derneği üyesidir.

2018 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Mezoterapi Uygulama Eğitimi ve Sertifikası’nı almıştır.

Halen Nişantaşı adresinde kendi kliniğinde mezoterapi, mezobotoks, PRP, yüze hacim kazandırma ve yeniden şekillendirme, sütur materyalleri ile ip askı uygulamaları gibi cerrahi olmayan medikal estetik uygulamaları üzerine çalışmaktadır.

Uzun yıllar tecrübe sahibi olduğu saç ekimi alanında da FUE, DHI, Sapphire FUE gibi teknikleri başarılı şekilde uygulamaya devam etmektedir.

Dr.Mikdat ÇAVDAR, 1980 Kırşehir doğumlu, evli ve dünya güzeli 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Pratisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Mikdat Çavdar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o