Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Ahmet Ayık
Dr. Ahmet Ayık Dr. Ahmet Ayık

İstanbul - Pratisyen Hekim

“Dr. Ahmet Ayık” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Ahmet Ayık”

1984 yılında Kırşehir’de doğdu. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2010 yılında başarıyla tamamladı. Tıp doktoru olduktan sonra, zorunlu mesleki görevinin ardından Saç Ekimi Cerrahisi alanında uzmanlaşmayı seçti ve bu alanda çalışmalarına başladı. Tek alana yönelme ve bu alanda uzmanlaşma vizyonuyla yıllar içinde saç ekimi alanındaki tüm teknik ve yenilikleri yakından takip etti. Mikro FUE Tekniği ve DHI Tekniği en sık kullandığı teknikler arasındadır. Safir uç ile kanal açımını her operasyonda kullanmayı tercih eden Dr. Ahmet Ayık; köklerin alınması, kanal aşamalarında çalışma alanının mikro seviyelerde olması, alınacak kökün sayısı, kalitesi ve yönünün doğru belirlenmesi adına mikroskobik boyutta görüntü sağlayan loupe gözlükleri kullanmayı tercih etmektedir. Saç ekimi operasyonunun tüm aşamalarında bulunur; köklerin alınması, kanalların açılması ve lokal anestezi uygulanması gibi aşamalarda; bir hekim olarak pek çok işlemi kendisi yapmaktadır.
Saç ekimi cerrahisi dışında, saç dökülmesine yönelik Otolog Mikro Greft (kök hücre), PRP , mezoterapi uyguladığı tedavi yöntemleridir.
Kadınlarda saç ekimi,kaş ekimi,skar-yara yeri ekimi sıklıkla yaptığı diğer işlemlerdir.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çalışmalarını devam ettirmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Pratisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Ahmet Ayık” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o