Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Altay Nihat Acar
Op. Dr. Altay Nihat Acar Op. Dr. Altay Nihat Acar

Gaziantep - Kalp Damar Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Altay Nihat Acar” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Altay Nihat Acar”

Çocukluk yıllarımı hatırlıyorum…
İlk öğrendiğim ünlü sözlerden biri Buddha’ya aitti.
“Sağlık en büyük armağan, memnuniyet en büyük zenginlik, sadakat en iyi ilişkidir.”
Bu sözün ışığında bir cerrah olabilmek ve klasik cerrahiler yerine hastaların hızlıca günlük hayatına dönebileceği tedavileri geliştirmek ve uygulamak için eğitim hayatıma başladım.
Tıp fakültesi 2. sınıfta detaylı bir araştırma sonrasında Kalp Cerrahisi ve Damar Cerrahisinin iki ayrı bölüm olarak işlediği Polonya’nın Lublin kentine Damar Cerrahisi hususunda eğitim almak ve Avrupa’da tedavilerin nasıl yapıldığını gözlemlemek için staj değişimi programına katıldım.
Tıpta Uzmanlık Eğitimini; Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde tamamladım. Mecburi hizmet için gittiğim Kilis Devlet Hastanesinde çalıştım.
Ayrıca tedavisi ve yönetimi çok zor olan ateşli silah, kesici delici alet, mayın, patlayıcı nedeniyle acil olarak hastaneye getirilen gerek il içinden gerek sınır dışından birçok hastayı tedavi ettim.
Şu anda Liv Hospital Gaziantep’te bu tedavileri yüksek kalitede donanım ve cihazlar ile temiz, nezih ve konforlu bir ortamda uygulamaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Kalp ve Damar Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Altay Nihat Acar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o