Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Onur Gürer
Prof. Dr. Onur Gürer Prof. Dr. Onur Gürer

İstanbul - Kalp Damar Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Onur Gürer” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Onur Gürer”

1966 senesinde İstanbul doğumluyum . Ortaokul ve liseyi eğitimimi Saint Benoit Fransız Erkek Koleji’nde okul birincisi olarak bitirdim. 1992 senesinde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi bitirdi.
15 sene Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Araştırma Merkezi’nde görev aldı. Özel sektöre geçerek Başhekimlik ve Kalp-Damar Cerrahisi Bölüm Başkanlığı da dahil olmak üzere görev yaptım. Aynı zamanda üniversite öğretim üyeliğini de devam ettirmekteyim .
Türk Tabipler Birliği, Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği, Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği, Türk Kardiyoloji Derneği, Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği ve Fleboloji Derneği üyesiyim.
Boğaziçi Üniversitesi Biyo-Medikal Enstitüsü “Medikal Bilgisayar” sertifikası ve Hacettepe Üniversitesi Finansal Araştırmalar Merkezi “Stratejik Sağlık Kuruluşları Yönetimi” sertifikası aldım ve bu konularda da tecrübelerimi geliştirdim.
Yurtdışı ve yurtiçi toplamda yüze yakın bilimsel bildirim mevcuttur.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Kalp ve Damar Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Onur Gürer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o