Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Yakup Doğan

“Uzm. Dr. Yakup Doğan” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Yakup Doğan”

1983 yılında Adıyaman’da doğdum. 2010 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi başarı ile tamamladım. 2016-2018 yılları arasında Manisa Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde klinik sorumlusu olarak çalıştım. 2018-2021 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yaptım. Aynı zamanda 2020 yılında ÇEMATEM (Çocuk Ergen Madde Tedavi Merkezi) biriminin sorumlu hekimliğini yaptım. 2018-2021 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü MhGAP ( Mental Health Gap Action Programme) Projesi’nde eğitmen olarak çalıştım.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerimi çocuk-ergen ve yetişkin üzerine tamamladım.
Evli ve bir çocuk babasıyım.
İlgi alanlarım: Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, anksiyete bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, majör depresif bozukluk, internet bağımlılığı, aile içi iletişim sorunları, boşanma, ruhsal travma ve yas.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Yakup Doğan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o