Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan

“Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan”

Merhaba, ben Cüneyt Muammer Özcan. 1971 yılında güzel şehrim Bursa’da dünyaya geldim. İlkokulu Almanya’da ,ortaokulu Bursa’da, liseyi Deniz Kuvvetlerine bağlı askeri lisede bitirdim. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tıp fakültesini tamamladım. Bir süre memleketimin farklı illerinde hekim ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra ihtisasımı yapmak üzere Almanya’ya gittim. Çocuk ve ergen psikiyatristi olarak uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra birikimlerimi uygulamak üzere Türkiye’ye döndüm. Mecburi hizmetimi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tamamladıktan sonra Bursa’ya yerleştim
Almanya’daki uzmanlığımın bir parçası olarak psikoterapi eğitimleri aldım. Aynı zamanda uluslararası akredite bir psikoterapistim. Çocuk ve ergenlerde başarısını ispatlamış Bilişsel Davranışçı Terapi’nin yanı sıra Kabul ve Kararlılık terapisi(ACT) , Şema terapi, Bilinçli Farkındalık terapileri(mindfullness) gibi 3. dalga psikoterapi yöntemlerine hakimim ve uygulamaktayım. Benim danışanlarıma ve sorunlara temel yaklaşımım; bir bütün olarak tüm -aileyi ve çevreyi içermektedir. Tedavi metodum “multimodel” olarak tabir edilen, çocuk-aile-sosyal çevre ve gerektiğinde ilaç desteğinin de bir arada olduğu bir yaklaşımdır.Çift Dilde terapi seçeneği sunmaktayım(Türkçe-Almanca)
Uzmanlığımı Almanya’nın köklü üniversitelerinden olan Freiburg Üniversitesine bağlı bir Araştırma Hastanesinden almış olup aşağıdaki hastanelerde hizmette bulundum.
2013 – 2014 : LWL Klinik Marl-Sinsen Abteilung für Kinder- und Jugend Psychatrie und Psychotherapie
2014 – 2016 : Evangelische Kliniken Gelsenkirchen
2016 – 2019 : Luise Klinik Kinder und Jugend Psychatrie und Psychotherapie
2019 – 2021 : Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi
2021 – :2022 :Doruk Hastanesi Esentepe Tıp Merkezi
Özel Muayenehane
Üye Olduğu Dernekle
Bursa Tabip Odası
COGEPDER Türkiye Çocuk ve genç psikiyatrisi derneği
DGKJP Deutsche Gesellschaft für Kinder und Jugendpsychiatrie, Psychosomatik und Psychotherapie eV

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o