Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Serhat Kala

“Uzm. Dr. Serhat Kala” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Serhat Kala”

2002-2008 yılları Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2009-2010 Dışkapı Genel Cerrahi Eğitimi, 2010-2011 yılları arasında Zonguldak karaelmes Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi eğitimi aldı. 2011-2015 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalında eğitimini tamamladı.
Kişiler Arası İlişkiiler Terapisi, Bilişsel Davanışçı Terapisi, Çift ve Aile Terapisi ve Oyun Terapisi eğitimi aldı.
Afyon ili Halk Sağlığı Müdürlüğü Evlilik Öncesi Danışmanlık Merkezi kuruluşunda eğitim modülü oluşturmada katkıları oldu. Cocuk Psikiyatri Uzmani olarak Otizm Spektrum Bozuklugunun erken tanı ve tedavi açısından Afyon İli aile hekimlerine farkındalık eğitimi verdi. Sağlıklı Çocuk gelişiminin dergelendirilmesi ve takibinin planlanması açısından yardımcı personellere Cocuk Psikiyatri Uzmani olarak eğitimler verdi ve erken tanı takip açısından sağlıklı çocuk gelişimi üzerinde çalışmalar yaptı. Bebek ruh sağlığı ile ilgilenmektedir. Mersin ili kendi özel cocuk psikiyatri muayenehanesinde hizmet vermektedir

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Serhat Kala” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o