Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Gökçen Güven

“Uzm. Dr. Gökçen Güven” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Gökçen Güven”

2008 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra mecburi hizmetini Ankara 112 İl Ambulans Servisinde yaptı. 2011 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda başladığı ihtisasını, ara dönemde İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na geçiş yaparak tamamladı. Mezuniyet sonrası mecburi hizmet nedeni ile Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde görev yaptı.

2018-2022 yılları arasında 4 yıl süreyle Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezinde konsültan hekim olarak hizmet verdi.

2022 yılında İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Fenerbahçe mevkinde kendi muayenehanesini açtı. Halen orada psikolog ekibi ile birlikte danışanlarına/hastalarına hizmet vermektedir.

Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Yürütücü İşlevler ile Çalışmalar, Davranış Bozuklukları, Öğrenme Bozuklukları, Kaygı bozuklukları, Sosyal Kaygılar, Obsesif kompulsif bozukluk, Panik Ataklar, Tourette-Tik Bozuklukları, Uyku bozuklukları, Uyum bozuklukları, Ergenlik sorunları, Sınav Kaygısı ve Mindfulness özel ilgi alanlarıdır. Görüşmelerinde hem çocuk/ergen ile bireysel seanslar hem de aile ile iletişim ve tutum çalışmaları yapmaktadır.

Dr. Gökçen Güven hem psikiyatrist hem de psikoterapisttir. Danışanlarının psikiyatrik takibini ve psikoterapisini beraber yürütmektedir. Uluslararası düzeyde bilinen International Society of Schema Therapy (ISST) onaylı Çocuk ve Ergen Şema Terapistidir. İleri düzey sertifikasyon için süpervizyon sürecine (Dr. Alp Karaosmanoğlu, Dr. Chistof Loose, Dr. Marsha Blank ile) eğitimlerine devam etmektedir. Ayrıca Davranış Bilimleri Enstitüsü, Emre Konuk ve Asena Yursever’den EMDR 1. ve 2. Düzey eğitimlerini almış olup Avrupa Aktedite Terapist olmak için supervizyon sürecine devam etmektedir. Çocuk ve Ergenlerde EMDR eğitimini ise Prof. Dr. Ümran Korkmazlar’dan almıştır. Ayrıca Nilüfer Devecigil’den Deneyimsel Oyun Terapisi, Prof.Dr.Hakan Türkçapar ve Doç.Dr. Vahdet Görmez’den Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri almıştır. Ayrıca Prof. Dr. Zümra Atalay’dan Mindfullness eğitimleri (MBSR Programı) tamamlamıştır. Sürekli gelişim vizyonu ile Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği (COGEPDER) ‘nin uzmanlar için olan eğitimlerini takip etmektedir.
Dr.Gökçen Güven evli ve iki çocuk annesidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Gökçen Güven” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o